ATSAKINGAS ASMUO UŽ KORUPCIJAI ATSPARIOS APLINKOS KŪRIMĄ:

direktoriaus pavaduotoja ugdymui Birutė Krapauskienė

Gimnazijos antikorupcijos komisija

  • Birutė Krapauskienė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui
  • Ingrida Skrodenienė, socialinė pedagogė
  • Danutė Ruseckienė, lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja

Pareigybės, į kurias pretenduojant turi būti surinkta informacija apie asmenį, vadovaujamasi Lietuvos Respublikos korupcijos prevencijos įstatymo 9 straipsnio nuostatomis.

Informuoti apie galimas korupcinio pobūdžio nusikalstamas veikas ar kitus tapataus pobūdžio, tačiau mažiau pavojingus teisės pažeidimus galite:

telefonu: 868396829; el. paštu:  Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.   arba Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. 

 

 

KORUPCIJOS PREVENCIJOS PRANEŠIMAS

 

Susidūrei su korupcija? Apie neteisėtus veiksmus Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijoje prašome pranešti el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Galite pateikti informaciją apie gimnazijos darbuotojų neteisėtus veiksmus: korupciją ar veikas, turinčias korupcinio pobūdžio nusikalstamos veikos požymių; taip pat galite parašyti ir apie taisytinas gimnazijos teikiamų paslaugų procedūras, kurios sudaro prielaidas piktnaudžiauti tarnybine padėtimi, neteisėtai priimtas dovanas.

Pranešime nurodykite asmenis, kurie savo veiksmais ar neveikimu padarė ar daro nusikalstamas veikas. Taip pat nurodykite įvykio vietą, laiką ir kitas, jūsų nuomone, svarbias aplinkybes, galinčias turėti reikšmės atliekant vėlesnį įvykio aplinkybių tyrimą.

Jūsų pranešimą išnagrinės gimnazijos Antikorupcijos  komisija ir priims sprendimą dėl informacijos panaudojimo. Antikorupcijos komisija užtikrina asmens duomenų ir suteiktos informacijos konfidencialumą. Asmenys, nenurodę savo kontaktinių duomenų, apie pranešimo tyrimo rezultatus nebus informuojami.

PRIMENAME, kad Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia šmeižti ar melagingai kaltinti kitą asmenį. Už tokius veiksmus numatyta ir baudžiamoji atsakomybė.

Pranešti galima užpildant anoniminę anketą.

 

 

 

Tema:
Jūsų pranešimas:

 


SVARBU ŽINOTI

Susidūrus su korupcijos atveju, visą parą galite kreiptis į Lietuvos Respublikos specialiųjų tyrimų tarnybą telefonu (8 5) 266 3333, elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba užpildydami pranešimą čia.  

 

Antikorupcinis švietimas

Korupcijos prevencija

Nacionalinė kovos su korupcija programa

Lietuvos Respublikos korupcijos prevencijos įstatymas  

Lietuvos Respublikos viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymas

Antikorupcinės aplinkos viešajame sektoriuje kūrimo ir įgyvendinimo vadovas