Prezidento Valdo Adamkaus gimnazija  dalyvavo Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro ir Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministro paskelbtoje aktyvių mokyklų atrankoje. Nacionalinio sveikatą stiprinančių mokyklų tinklo ir aktyvių mokyklų veiklos koordinavimo komisijos  nutarimu, mūsų įstaiga buvo pripažinta aktyvia mokykla.   Džiaugiamės suteiktu statusu ir kviečiame gimnazijos bendruomenę aktyviai prisijungti prie fizinio aktyvumo veiklų. 

 

   
     Gimnazijos bendruomenė dalyvauja “MOKYKLOS EINA žingsnių iššūkyje”. Mūsų gimnazija iš 55-os vietos pakilo iki 19-os. Iššūkyje dalyvauja 737 mokyklos. Kviečiame palaikyti fizinį aktyvumą ir visus jungtis prie šio iššūkio!

 

 

Mokslo metų pabaiga - ŽYGIUOJANT!

 
       3a klasės mokslo metų pabaigą mokiniai ir tėveliai sutiko smagiai žygiuodami Panemunės šile. Mokinių čia laukė smagūs judrieji žaidimai, kovos menų ir savigynos sustojimas su užduotimis bei dvikovos sporto šaka - fechtavimas. Grynas oras, pušų kvapas, jaukus bendravimas lydėjo nuo starto iki finišo. Nors mokslo metai jau ir baigėsi, tačiau klasės planuose jau yra numatyti sekantys pėsčiųjų žygiai vasaros metu. Linkime žygiuoti, mėgautis gaiviu oru ir tarpusavio bendravimu! Mokytoja Greta Balandytė.